Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

Kookworkshop dinsdag 21 of 28 november

We starten om 18.30 uur met de kookworkshop, op een leuke manier om te leren koken en te genieten van de zelfbereide gerechten, onder begeleiding van mijzelf leer je nieuwe, originele maar ook klassieke gerechten klaar te maken, dit in een gezellig kader en een gemoedelijke sfeer. Dankzij deze workshop zal het eenvoudiger zijn om tijdens de aankomende feestdagen een verassende maaltijd op tafel te toveren voor jou en je gezin.


Het is ook mogelijk om zelf een groepje van maximaal 8 personen samen te stellen. Jij bepaalt welke dag en uur de workshop kan plaatsvinden (indien mogelijk uiteraard). Het kan van maandag t.e.m. zaterdag zowel overdag als ’s avonds, afhankelijk van de beschikbaarheid.


Het menu


Een zelfgemaakte runder carpaccio met rucola parmezaansnippers met een basilicumdressing.


Een romige kervelsoep met gerookte zalm.


We maken als hoofgerecht een klassieker. Een tournedos van hert, appel met veenbessen, worteltjes, knolselderpuree en portosaus.


Chocolade moelleux met notencrunch en appel-dragon en verse ananas


Prijs € 49,00 incl. alle drankjes


Opgeven kan per mail [email protected] of per telefoon 089-721092


Het programma die dag


18.00-18.15 uur Ontvangst voor een aperitief en een amuse

18.20 uur William zal het menu nader toelichten en uitleggen

18.25 uur Verdelen van groepjes, naar gelang het aantal gerechten

18.30-19.55 uur Beginnen met koken (voorbereidingen / mise en place)

20.00 uur Aan tafel, per gang worden de gerechten afgemaakt, geserveerd, besproken en gegeten.

22.30 uur Afsluiting van de avond met een kopje koffie of thee.


U kunt hier de informatie printen

0